• 0413 35 22 03

NIEUWS

Zijtaartse Oldtimer Vrienden
Oldtimerrit en Autozegening
17 Juni 2018

Voor de zeventiende keer organiseren de Zijtaartse Oldtimer Vrienden een oldtimer rit van ca. 80 á 90 kilometer voor auto’s, motoren en tractoren. Vooraf aan deze rit zullen alle voertuigen worden gezegend, voor een behouden oldtimer seizoen.

Inschrijven kan middels het INSCHRIJFFORMULIER op deze site. Tevens is het mogelijk op de dag zelf in te schrijven tussen 09.00 en 10.45 uur bij café Kleijngeld te Zijtaart (hier is tevens het startpunt van de rit). Voorinschrijvers dienen zich hier ook te melden voor de start.

Om bij het opstelpunt te komen hoeft u alleen de aanwijzingen te volgen.

Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving een kop koffie met cake, een routebeschrijving, een herinneringsschildje, een consumptiebon, diverse kortingsbonnen,een foto van Uw voertuig die gemaakt wordt tijdens de zegening, en een gratis lot voor de loterij. Er zijn slechts 150 herinneringsschildjes beschikbaar; op = op !

Vertrek om 11.00 vanaf café Kleijngeld, direct na de autozegening.
Onze eindbestemming: het parkeerterrein in Zijtaart.

Na afloop van de rit is er wederom gelegenheid om de klassiekers te bewonderen. Tevens kunt U een bezoek brengen aan de braderie van Zijtaart Biedt Meer.

Tevens zal de rit worden verreden door diverse oldtimer bromfietsen, snorfietsen en Solexen. De organisatie hiervan is in handen van Oldtimer bromfietsclub De Bromvliegers. Voor meer informatie hierover zie www.bromvliegers.nl.

Voor inlichtingen kunt u bellen naar:

Mari van der Heijden
Pastoor Clercxstraat 34
5465 RH Zijtaart
Telefoon (0413) 36 33 74
E-mail:  

zijttaaartse ondernemers vereniging logo 134Zijtaartse Ondernemers Vereniging
Ceciliastraat 1
5465 RZ Zijtaart

+31 (0413) 35 22 03